Награда от 80 млн. долара беше обявена в Иран за главата

...
Награда от 80 млн. долара беше обявена в Иран за главата
Коментари Харесай

Награда от 80 млн. долара дават в Иран за главата на Тръмп

Награда от 80 млн. долара беше оповестена в Иран за главата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който нареди убийството на генерала Касем Солеймани, заяви " Нюзуик ". Това беше оповестено по време на траурната гала в град Машхад в памет на висшия боен, премахнат в петък в Ирак при американски въздушен удар. Сутринта имаше поклонение пред тленните остатъци на Солеймани в Техеран, а по-късно ковчегът потегли за Машхад.

" Иран има 80 милиона поданици, въз основата на популацията на страната искаме да съберем 80 милиона $, които да са премия за тези, които стигнат покрай главата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп “, разгласи участник в церемонията по държавната телевизия. Твърди се, че организаторите на траурните шествия в памет на военачалник Солеймани, които се организират в доста градове в цялата страна, вече са започнали да събират по един $ от присъстващите за премията.

Според " Нюзуик " не е ясно дали оповестяването на премията за главата на Тръмп е одобрено от режима в Техеран. Иранското държавно управление даде обещание възмездие за убийството на ген. Солеймани, само че нито един върховен представител на властта не си е позволил лично да насочи опасност към президента на Съединени американски щати.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР